נדמה שהמעבר של מסעדת "אדום" ללוקיישן החדש, במתחם התחנה הראשונה, עשה לה רק טוב. העיצוב המרהיב, התפריט והאווירה המיוחדת הופכים אותה יותר מבעבר לאחת מהמסעדות הטובות בירושלים. אחד מהחידושים המרעננים הוא תפריט הבופה המוצע בכל שישי ושבת - חביתה מושקעת מהתפריט, מבחר גדול של סלטים ולחמים, מטבלים, גבינות, אנטיפסטי, קפה ומיץ - במחיר של 69 ש"ח לסועד. בין השעות 8:30 - 12:00 בואו לטעום!
בתפריט הביצים תמצאו בין השאר חביתה מקסיקנית עם נקניקיות מרגז חריפות, קלמרי שרימפס עם קונפי שום ובצל ירוק, שקשוקה פלסטינית עם צ'דר מותך, אומלט צרפתי עם גבינת סנט מור ופטריות שמפיניון וכמהין ועוד.
התפריט המלא כאן:
תמונות: אפרת ליכטנשטט
למעלה מ-2000 כתבות והמלצות
המקום הטוב ביותר לחוות את הקסם של ירושלים, את ההיסטוריה והייחודיות...
יש ימים שכל מה שרוצים לעשות זה להישאר בין הסדינים, לשבת על ארוחת בוקר...
באופן תיאורטי זה אפשרי לבקר בירושלים מבלי ללכת לעיר העתיקה, אבל אם...
הצבא צועד על קיבתו, אבל הירושלמי לא צועד בכלל לפני שהוא טועם משהו...
רק במזרח התיכון יכול גרגר החומוס הקטן לעלות לדרגת מלך הקטניות. בעוד...
ירושלים היא מעל לכל עיר של רוחניות ותרבות כיאה לבירת ישראל, ועל כן התייר...
לא נמצאו תוצאות להצגה
Text text text
|
||