ממילאנו לירושלים: שבוע איטליה במסעדת "אדום"

כשחושבים על אוכל טוב, חושבים על המטבח האיטלקי. בישראל כבר מזמן אימצו בחום את האוכל האיטלקי הכפרי, וכמעט בכל מסעדה אפשר למצוא בתפריט מנות שנולדה בטוסקנה או מתחת לסירים של הנשים הכפריות בדרום איטליה. אין ספק שהחיבור הכמעט טבעי בין האוכל הישראלי לאיטלקי, יצר פסיפס של טעמים משגעים. 
מה לעשות בירושלים

למעלה מ-2000 כתבות והמלצות

more
בשיתוף פעולה עם
לוגו בוקינג.קום
לוגו AirBNB
לוגו טריפאדוויזר
לוגו סיטי דיסקוברי
יס פלאנט
Text text text