השף צחי מלול שב הבייתה היישר אל מטבחי ממילא

בדיוק בזמן להילולת התיירות של הקיץ, צחי מלול חזר לבשל בישראל ולנהל את ההצגה כשף הבכיר החדש של מלון ממילא. הוא מספר לנו בירושלים ברשת שהוא חזר עם כוחות מחודשים והרבה מרץ ואנרגיה לעבודתו החדשה בין הטעמים הרבים שיש לירושלים להציע. "אני מסתכל על המסעדות סביבי להשראה", הוא מספר, "אבל מחנה יהודה הוא ההשראה האמיתית שלי - השוק העירקי והשוק המוסלמי של העיר העתיקה במזרח ירושלים הם המוזה האמיתית שלי". העבודה החדשה שלו דורשת ממלול לא רק את הניהול השוטף של מטבחי המלון, אלא גם את אלו של המירור בר, ממילא קפה ומסעדת הרופטופ.
מה לעשות בירושלים

למעלה מ-2000 כתבות והמלצות

לא נמצאו תוצאות להצגה

more
preloader
preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
בשיתוף פעולה עם
לוגו בוקינג.קום
לוגו AirBNB
לוגו טריפאדוויזר
לוגו סיטי דיסקוברי
יס פלאנט
Text text text