אירוע זה כבר הסתיים
לחצו כאן לצפייה בכל אירועי השבוע בירושלים >פסטיבל "מסעדות פתוחות" 2020 - תאריכים ופרטים בקרוב
מה היה בשנים האחרונות?
מסעדות פתוחות" פסטיבל קולינריה אורבני חוזר לירושלים. במשך חמשת ימי הפסטיבל הוגשה למבקרים חגיגה קולינרית עשירה ומסחררת, הכוללת מגוון אירועים חד פעמיים הנעים בין אוכל לתרבות ומה שביניהם – אמנות, חברה, הגות, חדשנות, טקסיות וכמובן, אכילה מלאת תשוקה – אירועים שיוצאים מהמטבחים ומשתלטים על כל פינה בעיר. שפים, ארטיזנים, אמנים רב תחומיים, מייקרים, אנשי רוח ותרבות ואושיות קולינריה מקומיות – כולם לוקחים חלק בפסטיבל.
באירוע הפתיחה, השף נדב מלין והשף התורכי ארט סילחלי, ערכו במערת צדקיהו משתה ירושלמי-עות'ומני. המערה עוצבה בסגנון אלדין וסיפורי אלף לילה ולילה. במרכז המערה מגש ענק של מנסף, אחת המנות העתיקות של האזור, בין המוזמנים הסתובב מומחה לכופתא, כופתאות בשר עגל טחון עטופות בעלי גפן ומוגשות עם עגבניה ובצל בגריל, מנה שמכינים רק בעיר העתיקה, הוא הסתובב בין האורחים עם סיר ענק על הראש, מדי פעם עצר והכין מנות לאורחים. במשתה הופיעה להקת המחול ורטיגו והזמרת שירה גבריאלוב.
למעלה מ-2000 כתבות והמלצות
לא נמצאו תוצאות להצגה
Text text text
|
||