אירוע זה כבר הסתיים
לחצו כאן לצפייה בכל אירועי השבוע בירושלים >כרטיס
מסעדת סופיה משיקה תפריט מיוחד לעונת הסתיו הבאה עלינו לטובה. מוטי בוחבוט השף החדש של מלון ענבל שלמד בג'נבה בבית ספרו של השף אוולד נוטר, אחד הקונדיטורים המובילים בעולם, מביא למלון ענבל את האלגנטיות והעידון מהגשת הקינוחים גם למנות הראשונות והעיקריות של התפריט, ויוצר שילוב מנצח של אוכל משובח וחגיגה לעיניים.
הטעמים במטבח של השף בוחבוט מושפעים מהפשטות של האוכל הביתי, עם העידון והתחכום שמביא איתו השף.
בין מנות הדגל של השף תמצאו סטייק דג טונה אדומה צרובה בעשבי תיבול בליווי מחית תפוחי אדמה ובצל מטוגן, לצד עלי תרד במילוי פולנטת הדרים ברוטב למון גראס; ריזוטו פטריות ביין לבן, פילה דג דניס צרוב על הפלנצ'ה בעשבי תיבול טריים, מוגש עם רטטוי ירקות ומאפה בריוש; ועוד.
הקינוחים הם כמובן הדובדבן על הקצפת, עם מנות כמו פודינג פירות יער, מג'יק מרנג, גלילות נוגטין ורביולי שוקולד.
Text text text
|
||