אירוע זה כבר הסתיים
לחצו כאן לצפייה בכל אירועי השבוע בירושלים >כרטיס
חורף במלון ענבל בירושלים: שילוב של חדשנות, ניחוח של חו"ל ומטבח מקומי שיחמם לכולנו את החורף הירושלמי
השף הראשי של מלון מלון ענבל ירושלים, שף מוטי בוחבוט, מכין במיוחד עבור ימי החורף הקרים, תפריטים מגוונים הכוללים מטעמים המותאמים במיוחד לחודשי הקור הירושלמי, וביניהם מגוון עצום של מרקים מקוריים אשר יחממו את אורחי המלון במקביל לקבלת הנאה קולינארית מושלמת בעלת ריחות וטעמים שניתן למצוא רק באוטנטיות הירושלמית אותה מציע המלון.
שף מוטי בוחבוט מציע לאורחים מנות מסורתיות הנותנת הרגשה ביתית ומחממת, כגון צלע טלה ברוטב יין אדום, ריזוטו פטריות , מח עצם מונח על מצע ברוסקטה בעיטור עגבניית שרי קלויה ופלח לפת טרי, או פילה דג ברמונדי צרוב במעטה קשקשי תפוח אדמה ברוטב זעפרן וקוקוס , קרם בטטה, לצד מנות המגלמות בתוכן טעמים בניחוח בינלאומי, שמזכירות לאורחים עם כל טעימה את התענוג בשהייה המפנקת במלון ענבל גם בחודשי החורף. לצד אלו שף מוטי בוחבוט הכין מנות חדשניות ומתוחכמות כגון מרק בטטה בארומת מנגו.
כל המנות מוגשות בעיצוב חדשני ומסוגנן, המעניק טוויסט ועניין למנות, להנאת אורחי המלון שמגיעים מדי שנה על מנת לחפש פינה חמימה במלון ענבל בחודשי החורף הקרים.
מוטי בוחבוט - השף הראשי של מלון ענבל
שף ראשי מוטי בוחבוט הינו בעל ותק מלונאי של כ- 25 שנים בהן כיהן כשף קונדיטור וכשף ראשי במלונות מובילים בארץ ובעולם ברשתות הייאט, הילטון, קראון פלזה ועוד. שף מוטי בוחבוט הוא שף משלחת ישראל בתחרויות בינלאומיות וזכה בפרסים ובתארים בינלאומיים רבים, ביניהם 5 מדליות זה ב בתחרויות I.K.A (אולימפיאדת השפים העולמית) ואליפות העולם בלוקסמבורג.
עם כל מנה ומנה מובטחת לאורחים הנאה הן לעיניים וכמובן לחך, שתבטיח את שובם למלון ענבל גם בשאר עונות השנה.
Text text text
|
||