אירועים בירושלים

פיאנו בנטף: מסולו ועד סימפוניה


פיאנו בנטף: מסולו ועד סימפוניה בתאריך 24.11.2011

Thursday nov 24th

ביום ה', 24.11, 20:30 יתקיים האירוע הראשון בסדרה "פיאנו בנטף": שילוב בין ארוחת גורמה ב"מטבח של רמה", קונצרטים ברמה הגבוהה ביותר ב"אולם הקשתות" החדש שנפתח בנטף, יינות של יקב סוסון ים וגבינות של מחלבת הימלפארב מהר הרוח.

 

הפסנתרנית הישראלית המובילה, רויטל חכמוב, ובעלה, פרופ' אהוד שפירא ממכון וייצמן, הקימו באחוזתם שבנטף אולם קונצרטים יוקרתי ויפהפה בעל אקוסטיקה מושלמת - "אולם הקשתות". את התמונה הם השלימו עם פסנתר פציולי איטלקי  - מהפסנתרים הטובים בעולם. רויטל חכמוב בנתה תכנית של שמונה קונצרטים בהם ישתתפו טובי המוזיקאים הקלאסיים הישראלים.

 

רמה בן צבי ממסעדת הגורמה "המטבח של רמה" הצטרפה ובנתה תכנית קולינרית שמתאימה לכל אחד מנושאי הקונצרט.

 

בכל אחד מהקונצרטים תוגש הארוחה אצל רמה בשעה 18:00 ולאחר מכן הקהל יעבור לבית מש' שפירא-חכמוב לקונצרט. בהפסקה יוגש הקינוח וכן יוגשו מיינות סוסון ים ומגבינות מחלבת הימלפארב.

 

מובטחת הנאה מושלמת - אוכל טוב, יין משובח ומוזיקה נהדרת על רקע הנופים המרהיבים של נטף.

 

 

להלן פרטי הקונצרט הראשון שיתקיים ב-24.11:

קונצרט מספר 1: מסולו ועד סימפוניה

רביעיית הפסנתר הישראלית

רויטל חכמוב, פסנתר

גלעד הילדסהיים, כינור

שולי ווטרמן, ויולה

עירא גבעול, צ'לו

 

בתכנית:

בטהובן- רביעיה במי במול מז'ור אופוס 16

שופן- שבעה ואלסים לפסנתר סולו

בטהובן- סימפוניה מספר 3 "ארואיקה" אופוס 55 בעיבוד לרביעית פסנתר של תלמידו וחברו המלחין פרדיננד ריס

 

התכנית הקולינרית תכלול ארוחה בסימן המספרים 3 ו-7 ותוגש במטבח של רמה בשעה 18:00. הקינוח יוגש בהפסקת הקונצרט, אז גם יוכל הקהל לרכוש יין משובח מיקס סוסון ים וגבינות ממחלבת הימלפרב.

 

 

 

קרדיט צילום: "רביעיית הפסנתר" - סטנלי ווטרמן

get-tickets
preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
Text text text