מסעדות בירושלים באזור ממילא - לפניכם רשימת המסעדות המלאה באזור ממילא - גלשו להנאתכם ושיהיה בתיאבון
למעלה מ-2000 כתבות והמלצות
לא נמצאו תוצאות להצגה
-
מידע
מסעדת ג'וי ממילא, כחלק מהחנויות והמסעדות היוקרתיות בשדרות אלרוב ממילא, מבליטה שניים מהכוחות המניעים את החיים בעיר הקודש: שימור העבר ההיסטורי של ירושלים, והרצון הקוסמופוליטי של העיר להתפתח לכיוונים חדשים
קרא עוד
-
מידע
חולמים על אירוע משפחתי ואינטימי? מנות שף מיוחדות ויחס אישי? אם כן, מסעדת מלון אלדן היא בדיוק המקום בשבילכם. אנו במסעדת מלון אלדן ירושלים, נעניק לכם חווית אירוח אינטימית ויוקרתית, עיצוב קלאסי ויחס אישי לאורך
קרא עוד
-
מידע
1868 שייכת לדור הראשון של מסעדות הגורמה הכשרות בירושלים, מסעדות שמנוהלות על ידי שפים בעלי חזון ייחודי, ומודעות הולכת וגדלה לשפע החקלאי בירושלים ובישראל (ותעשיית היין המתפתחת). כל זה מגיע בחבילה יחד עם שמירה על חוקי הכשרות
קרא עוד
-
מידע
מסעדת לוצ'נה ממוקמת באחד מהמתחמים היפים והיוקרתיים ביותר שנבנו בירושלים בשנים האחרונות - שדרות אלרוב ממילא. המסעדה צברה לה מוניטין כמסעדה איטלקית כשרה למהדרין עם מנות יצירתיות וקינוחים טעימים להפליא. כל זאת במרחק
קרא עוד
-
מידע
מסעדת קדמה היא הראשונה שבמסעדות הבשר שבמתחם ממילא בירושלים. החדשנות והמודרניות של קדמה משתלבים עם העבר וההיסטוריה הארוכה והמרתקת של העיר בזכות הנוף הייחודי הנשקף ממרפסת המסעדה של חומות העיר העתיקה, שער יפו וכנסיית דור
קרא עוד
-
מידע
המסעדה למבינים ואוהבי בשר אמיתיים היא לא אחרת מאשר "רד הייפר סטייק האוס" או בשמה העברי - פרה אדומה. מסעדת רד הייפר סטייק האוס הנה מסעדת בשרים ותיקה ואיכותית, אשר הוקמה בירושלים בשנת 1991, במרכז התיירותי של העיר. בתחילת
קרא עוד
-
מידע
הים אומנם עדיין לא הגיע לירושלים אבל עדיין תוכלו ליהנות ממסעדות דגים איכותיות כמו מסעדת האפי פיש הכשרה. המסעדה מציפה במבקרים את אווירת הים התיכון עם הנאות קולינריות המבוססות על חומרים טריים ומתכונית אותנטיים מבית
קרא עוד
-
מידע
מסעדות הראמן האסיאתיות הפכו בשנים האחרונות לנפוצות מאוד בעיקר במרכז הארץ ועכשיו הטעמים מגיעים גם לירושלים עם מסעדת מיאן נודלס. מסעדת מיאן נודלס הינה מסעדת ראמן קטנה ומטריפה השוכנת בסמוך למרכז ממילא. השף של המסעדה הוא
קרא עוד
-
מידע
רובע ממילא אלרוב החדש עלול לפעמים להציג אתגר כספי לקונה המזדמן, אך ברולדין כל אחד יכול להרשות לעצמו לשבת ולאכול. המקום תמיד מלא באנשים, בעיקר ישראלים, למרות שגם אנגלית, איטלקית ורוסית נשמעות מדי פעם על רקע המוזיקה המתנגנת
קרא עוד
-
מידע
סקאלה מייצגת כור היתוך של טכניקות בישול בינלאומיות ומרכיבים ארץ ישראליים. השף אורן ירושלמי והשף מאיר אדוני מבשלים תפריט של מנות בגודל בינוני שנוח מאד לחלוק בין כמה אנשים. מאכלים בתפריט כוללים: בצלים ממולאים בבשר כבש עם
קרא עוד
-
מידע
הרי יהודה שמסביב לירושלים, היו פעם משופעים בכרמים אשר סיפקו ענבים משובחים לתעשיית היין המשגשגת שהיתה באזור בתקופה הרומית. כיום, ירושלים מתחילה להחזיר לעצמה את המסורת הייננית שהיתה נחלתה בימים עברו. מובילה את הדרך היא
קרא עוד